Telia Play hos Hammerfest Energi

Har du Telia Play, har du det meste av strømmetjenester inkludert!


Med Telia TV kan du sette sammen din egen TV- og strømmepakke slik at du kan se hva du vil - hvor du vil - og når du vil!


Med denne løsningen kan du bytte mellom de ulike strømmetjenestene så ofte du vil, samtidig som du kan velge blant over 70 kanaler kostnadsfritt.
Våre TV- og strømmetjenester:

TV & Strømming - 50 poeng

Med TV fra Telia kan du se TV der du ønsker! Bruk mobilen, nettbrettet og laptopen – og selvsagt TV-skjermen, gjerne med Telia box. Du har alltid de mest populære TV-kanalene, norske kvalitetsfilmer og digital radio.


Med TV og Strømming - 50 poeng er en startpakke som gir deg 50 poeng til rådighet som du kan benytte i kanalvelgeren for å tilpasse ditt TV-innhold.

585 kr/mnd.
TV & Strømming - 60 ekstra poeng

Få 60 ekstra poeng for kun kr. 149,- ekstra pr måned. Perfekt for deg som liker det enkelt og setter pris på et bredt utvalg! Med denne pakken får du totalt 110 poeng til rådighet som du kan benytte i kanalvelgeren for å tilpasse ditt TV-innhold enda mer.

734 kr/mnd.Tilleggstjenester

Telia box - Inkludert i TV-abonnement

Telia box er liten og diskré, men bugner av teknologi. Her får du den kraftigste TV- og strømmeboksen på det norske markedet - med stemmestyring, innebygget Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og den beste bildekvaliteten med 4K.

0 kr./mnd.
Ekstra Telia box

For deg som behøver en ekstra Telia box!

49 kr/mnd.
Opptaksfunksjon

Med opptaksfunksjon får du mulighet til å ta opp inntil 500 timer. Dine opptak blir tilgjengelig både på Telia box, mobil-app og på nett-TV!

99 kr/mnd.Premiuminnhold

V medium

Europeisk toppfotball, med UEFA Champions League, La Liga, Serie A og Ligue 1, i tillegg til et stort utvalg av filmer, serier og dokumentarer i alle sjangre.

399 kr/mnd.
V Sport

V sport gir deg europeisk toppfotball som UEFA Champions League, La Liga, Serie A og Ligue 1! Du ser også de største begivenhetene fra bl.a. Formel 1, NHL, boksing og golf!

349 kr/mnd.
V Film

V Film er størst på filmrettigheter uansett sjanger. Vi har alltid en film du har lyst å se enten det er action, drama, komedie, familiefilm eller en filmklassiker det er lenge siden du har sett. Vi har samlet en kanalpakke fullstappet med film i HD - helt uten reklameavbrudd.

229 kr/mnd.
C More Film og Serier

Film- og seriepakken fra C More tilbyr de nyeste storfilmene og seriesuksessene uten reklameavbrudd. C More tilbyr et bredt utvalgt av underholdning for både store og små med over 3500 film- og serieepisoder.

99 kr/mnd.