Montør som ser ut over Hammerfest


Hammerfest Energi konsernet er etablert i Hammerfest og Hasvik kommune. Hovedkontoret til konsernet ligger i Hammerfest, og vi har i tillegg lokaliteter blant annet i Breivikbotn i Hasvik kommune og Porsa i Hammerfest kommune.Vi er lokalisert i et område som står overfor en tid med stort potensial for utvikling både knyttet til industri, næring og øvrig samfunn. Som konsern er Hammerfest Energi delaktig på områder som berører strømnettet, infrastruktur og salg av bredbånd, kraftsalg og TV-abonnement. Videre har vi også prosjekter knyttet til fjernvarme og kraftproduksjon.


På denne siden finner du informasjon om Hammerfest og Hasvik som samfunn. Hensikten er å la deg som ikke kjenner så godt til dette området bli bedre kjent med samfunnet her.


Er du jobbsøker hos Hammerfest Energi, og er nysgjerrig på jobbmuligheter i Hammerfest eller Hasvik for din samboer/ektefelle, er vi behjelpelig med å videreformidle ledige stillinger i andre selskap og sektorer. Spør oss, så finner vi løsninger sammen.


Hammerfest:


Hammerfest Kommune har over 11 000 innbyggere (2023). Kommunesentrum er Hammerfest på Kvaløya, en by som ligger tett mellom hav og fjell.


Se filmer fra Hammerfest:


Hammerfest – Nærhet til altPorten Til Barentshavet 2015 - NORSKPorten til Barentshavet 2015 - EngelskHammerfest - Alt du vil vite om verdens nordligste by Hammerfest


Nyttige nettsider om Hammerfest:


(Ved å klikke på disse linkene vil du bli tatt til eksterne sider)


Hammerfest Kommune hjemmeside


Hammerfest Kommune brosjyre


Hammerfestby


Hammerfest Næringsforening


iFinnmark - Nettavis


Hammerfestingen - lokalavis på nett


Hasvik:


Hasvik kommune har om lag 970 innbyggere, der Hasvik er kommunesenter. Hasvik kommune består av den vestlige delen av Sørøya og en del av Stjernøya.


Hasvik Kommune - Flytt til Oss


Nyttige nettsider om Hasvik:


(Ved å klikke på disse linkene vil du bli tatt til eksterne sider)


Hasvik kommune


RSK Vest-Finnmark


Sørøyrocken


Arbeidsplassen NAV - ledige stillinger


Finnmark:


Finn nettsider, filmer og relevante artikler som kan linkes her. For eksempel Petro Forsight 2023, Levert Rapporten osv.


Nyttige nettsteder:


(Ved å klikke på disse linkene vil du bli tatt til eksterne sider)


Lånekassen - Reduksjon av gjeld for deg i Finnmark og Nord-Troms


Skatteetaten - Finnmarksfradraget


Troms og Finnmark Fylkeskommune

Ledige stillinger

Se alle våre ledige stillinger.