Spotkraft

Ingen bindingstid, ingen forskuddsbetaling! En av norges rimeligste og enkleste strømavtaler!

• Ingen bindingstid
• Etterskuddsvis fakturering
• Spotpris pr time (NO4 for Nord-Norge)
• Påslag på 1,99 øre/kWh
• Abonnement 49,-/mnd
• 1 øre/kWh i elsertifikat. Tiltakssonen i Finnmark og Nord-Troms er unntatt elsertifikatkostnad

Avtalen kan sammenlignes med andre avtaler på Forbrukerrådets strømprisportal: strompris.no

49 kr/mnd + Spotpris pr time + 1,99 øre/kWh + 1 øre/kWh i elsertifikat. Tiltakssonen i Finnmark og Nord-Troms er unntatt elsertifikatkostnad.

Spotkraft er strømproduktet for deg som ønsker å følge markedet og over tid betale lavest mulig pris! Samtidig behøver man økonomiske muskler for å takle perioder med høy pris og høyt forbruk.


Prisen på Spotkraft er vår innkjøpspris i spotmarkedet for hver time med tillegg av vårt påslag. Hammerfest Energi bruker Norges største strømhandelsmiljø som vår partner og oppnår derfor meget gode handelsbetingelser som kommer deg som strømkjøper til gode.


Nettleie kommer i tillegg til strømprisen og faktureres av kundens lokale nettselskap eller ved gjennomfakturering. Vi har i dag avtale om gjennomfakturering av nettleie med Lucerna, NettiNord, Arva og Luostejok Nett AS.Angrerett


Du har 14 dagers angrerett på avtaler som er inngått utenom våre faste forretningslokaler. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten må angrerettskjema for avtalen fylles ut og sendes skriftlig til oss før angrefristen utløper

Hammerfest Energi tilbyr strømavtaler i hele NO4, Nord-Norge.

Med spotkraft følger du spotprisen i markedet og har et rimelig påslag fra Hammerfest Energi.

Spotprisavtale er ofte den rimeligste strømavtalen man kan ha i gjennomsnitt igjennom et kalenderår.

Prisen følger altså markedet. Det vil si at når strømprisen er lav, betaler du også lav pris på strømmen. Alltid med et rimelig påslag fra oss, din lokale strømleverandør.