- Sponsingen har gjort det mulig for alle barn til å delta


Hva betyr støtten dere får fra Hammerfest Energi? - Våre sponsorer er veldig viktig for oss. Langrenn er en relativt kostbar idrett og vi ønsker legge tilrette slik at barn i alle aldre skal ha mulighet til å delta på trening og skicup, sier leder i Hammerfest Skiklubb, Tom Eirik Jakobsen.


Vi sponser mange lokale aktører - de kan du lese mer om her

Foto av fire yngre klubbmedlemmer på med skiløype i bakgrunnen

Sponsorstøtten fra blant annet Hammerfest Energi har gitt klubben mulighet til å sørge for at de ikke trenger å kreve treningsavgift. - Sponsingen har og bidratt til at vi kan gi gratis kveldsmat til alle utøvere etter onsdagstreningene. Innkjøp av utlånsutstyr (ski, staver ol), har og blitt mulig som følge av våre sponsorer. Sponsorene sørger for at vi ikke trenger å kreve inn egenandel på krets- og sonerenn, og gjør at klubben kan dekke mat og overnatting. I tillegg muliggjør støtten fra Hammerfest Energi at vi kan ha lav egenandel på større arrangementer som NNM, Norgescup m.m., sier lederen av skiklubben.


Og som om ikke det er nok, så gjør sponsoratet det mulig for klubben å dekke påmeldingsavgift til skirenn for alle våre utøvere, kursing av skitrenere, reiser på samlinger, utvikling av fasilitetene i Reindalen. Som skaper enda mer skiglede for barn og unge, sier Jakobsen.


Stort idrettslag i kommunen


Hammerfest Skiklubb er for øvrig et av de største idrettslagene i Hammerfest med over 300 medlemmer, hvorav ca. 80% er under 18 år. Klubben er opptatt av å få konkurrert ofte, så de reiser ofte på skirenn andre steder, i tillegg til at de skaper egne aktiviteter selv. Hvert eneste år arrangerer klubben ikke mindre enn 10 ulike renn i anlegget i Reindalen. Sist vinter inviterte de til det største så langt - Nordnorsk mesterskap!Hammerfest Skiklubb er glade for støtten fra Hammerfest Energi!

NNM 2023
NNM 2023