Prisendring for spotkraft med virkning fra 1. juni 2024

Publisert av Hammerfest Energi

22.04.24, kl 11:30

Fra og med 1. juni 2024 justerer vi påslaget på vårt spotkraftprodukt fra 1,29 øre/kWh til 1,99 øre/kWh. Samtidig vil fastprisbeløpet øke fra 39 kr/mnd til 49 kr/mnd.Den siste tiden har våre rente- og driftskostnader økt betraktelig noe som betyr at det har blitt dyrere for oss å levere produktene som vi er så stolte av. Dette gjør at vi nå ser oss nødt til å justere prisene våre i samsvar med resten av markedet. Vi vil fremdeles kunne tilby deg enkle og rimelige produkter – helt uten bindingstid, og vi er fortsatt blant de mest konkurransedyktige på pris i kraftmarkedet!

Sjekk oss mot konkurrentene

Du kan enkelt sammenligne oss mot andre kraftleverandører på Forbrukerrådets nettside.

Hammerfest Energi kan levere strømavtaler i hele NO4 – Finnmark, Troms og Nordland. Vi fortsetter å tilby enkle produkter til rimelige priser, uten skjulte kostnader. Selv med den nye prisøkningen, holder vi påslaget lavt.

Hvis du har spørsmål kan du kontakte oss på telefon 78428200, via e-post firmapost@hammerfestenergi.no, eller besøk oss gjerne i Rossmollgata 50 innenfor våre åpningstider 07:30 - 15:00 i ukedagene.

Som din lokale kraftleverandør er Hammerfest Energi engasjert i å støtte lokalsamfunnet og dette kommer vi til å fortsette med! Se hvem vi har sponset i 2024.

Les mer