Nye priser for Trådløst Bredbånd

Publisert av Hammerfest Energi

30.11.22, kl 13:00

Siden pandemien slo til for fullt i 2020 har vi sett økte priser og leveringstider på materiell og tjenester i mange bransjer, og vår egen bransje har dessverre ikke vært noe unntak. Vi har vært gjennom flere runder med prisøkninger fra våre leverandører og samarbeidspartnere, noe som har gjort det dyrere for oss å drifte Trådløst Bredbånd. Vi har kontinuerlig jobbet for å holde kostnadene nede, men ser nå at vi også blir nødt til øke abonnementsprisen på Trådløst Bredbånd for at vi skal kunne fortsette å levere produktet til våre kunder.Ny priser fra 1. februar 2023


Med virkning fra 1. februar 2023 øker prisen på Trådløst Bredbånd for våre kunder. Med de nye prisene blir vår produktportefølje slik:


AbonnementNy pris
Internett - 0,5 Mbit/s trådløst79 kr./mnd.
Internett - 25 Mbit/s trådløst369 kr./mnd.
Internett - 50 Mbit/s trådløst449 kr./mnd.
Internett - 100 Mbit/s trådløst549 kr./mnd.
Internett - 200 Mbit/s trådløst599 kr./mnd.

De nye prisene abonnementene vil framkomme på faktura fra 1. februar 2023. Kunder som har inngått avtale med bindingstid vil selvfølgelig beholde avtalt pris ut bindingstiden, ny pris vil gjelde etter bindingstiden på abonnementet utløper.


Samtidig med prisendringen på abonnementene har vi også valgt å redusere prisen på installasjon av Trådløst Bredbånd til 1990 kr.
Utbygging og nye hastigheter


I april 2022 sendte vi ut tilbud om Trådløst Bredbånd for kunder i Repparfjorddalen ettersom vi hadde planlagt utbygging i området. Vi fikk veldig positiv respons som førte til at det ble besluttet utbygging av Trådløst Bredbånd i området. Utbyggingen er i full gang og status nå er at vi har fått innvilget plass til våre sendere i området. Eneste unntak er en planlagt sender ved alpinbakken på Skaidi som vi fremdeles jobber med å få godkjenning for.

Samtidig som vi bygger ut så har vi også valgt å lansere 3 nye abonnementer på Trådløst Bredbånd: 100 Mbit/s, 200 Mbit/s og 0,5 Mbit/s. De nye 100 Mbit/s og 200 Mbit/s blir foreløpig kun tilgjengelig for kunder i Repparfjorddalen-området ettersom disse hastighetene krever nytt og oppgradert utstyr både i våre master og hos våre kunder.

0,5 Mbit/s hastigheten er tilgjengelig for alle eksisterende Trådløst Bredbånd-kunder og er ment for å være et pause-abonnement slik at du fremdeles har en forbindelse til alarm, temperaturstyring og lignende tjenester og apparater som krever lavhastighets internettforbindelse.

På sikt så fortsetter vi å jobbe for å oppgradere våre sendere i resten av nettet slik at alle våre kunder skal kunne benytte alle hastigheter og tjenester i alle områder.
Helt fri bruk


Våre abonnementer på Trådløst Bredbånd konkurrerer i et marked der mange aktører reklamerer med fri bruk, dette til tross for at de samme abonnementene blir begrenset etter at man har lastet ned en viss mengde data. Med Trådløst Bredbånd fra Hammerfest Energi får du ingen datapakker, og du har ubegrenset databruk slik at du kan se TV, streame, laste ned eller spille uten å måtte bekymre deg over at abonnementet blir begrenset. Det er fri bruk det!
Fungerer også med TV


Vi har i den siste tiden også testet TV-tjenester over Trådløst Bredbånd og erfaringene våre fra dette viser at tjenestene fungerer bra. Dette gjør at vi nå med sikkerhet kan si at du også kan benytte Telia TV-tjenester over Trådløst Bredbånd.

Dersom du allerede har et Telia TV abonnement så kan du benytte nett-TV tjenesten Telia Play (www.teliaplay.no) for å se TV via Trådløst Bredbånd. Om du laster ned Telia Play-appen kan du streame ditt favorittinnhold til TV-en fra PC, mobil eller nettbrett. Appen kan du laste ned i Google Play Butikk og i Apple Store.


Last ned Telia Play-appen


Last ned fra Google Plahy
Last ned fra Apple App Store