Hammerfest Energi skapte gnister allerede i 1891, og gjorde Hammerfest til Nord-Europas første kommune med elektrisk gatelys. Siden den gang har en viktig del av arbeidshverdagen vært å bygge samfunnskritisk infrastruktur, og lokalsamfunnet rundt.


Nå skal det ansettes en prosjektleder som vil få mulighet til å lede energirelaterte prosjekter innenfor konsernets virksomhet.


Kanskje har du bakgrunn som ingeniør, økonom eller annen relevant erfaring fra prosjektarbeid og prosjektledelse? Da tror vi du kan komplementere oss perfekt i denne nyopprettede stillingen.Vil du bli bedre kjent med Hammerfest Energi? Les gjerne denne artikkelen.


- Jeg føler på en stolthet med å jobbe her. (Trykk her)


skjerm-05451.jpg

Foto: Nyvoll Film&Foto


Arbeidsoppgaver:


Som prosjektleder i Hammerfest Energi vil du ha ansvar for ledelse av prosjekter fra start til slutt. Dette inkluderer planlegging, gjennomføring og oppfølging av alle prosjektets faser. Du vil jobbe tett med kunder, underleverandører og kollegaer for å sikre at alle prosjekter leveres til rett tid, innenfor budsjettrammer og med høy kvalitet. Du vil være ansvarlig for å sørge for at prosjektene blir gjennomført så effektivt som mulig, samtidig som de møter kvalitetsstandardene våre og alle prosjektrisikoer er håndtert.


 • Planlegging, koordinere og lede prosjekter
 • Kontinuerlig oppfølging av prosjektets fremdrift
 • Kvalitetskontroll og HMS-ansvar
 • Kunde- og leverandørkontakt, systematisk arbeid mot konsulenter, entreprenørerog myndigheter
 • Økonomistyring og rapportering

Ønskede kvalifikasjoner:


Vi ser etter en kandidat med relevant høyere utdannelse som gjerne har erfaring fra det å lede prosjekter. Du må like det ansvaret som kreves av å lede prosjekter, og du må ha god kontroll og struktur i arbeidet ditt. Andre kvalifikasjoner vi verdsetter:


 • Du må kunne jobbe selvstendig, og ta egne initiativer for framdrift
 • Fordel med erfaring fra tverrfaglig samarbeid både internt i organisasjonen, men også eksternt med samarbeidspartnere
 • Evne til å arbeide godt i team og håndtere flere prosjekter samtidig
 • Du liker ansvar, tar initiativ, og er flink å prioritere oppgaver
 • Du kommuniserer godt
 • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig

Skjerm-02616.jpg

Foto: Nyvoll Film&Foto


Vi tilbyr:


 • Mulighet til å jobbe med spennende arbeidsoppgaver, i et selskap med et viktig samfunnsoppdrag
 • Et godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger med variert erfaring og bakgrunn
 • Konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid, fri parkering og tilgang til vaskehall, treningsmuligheter og kantine
 • Ordnede arbeidsforhold, gode pensjons- og forsikringsordninger

Kontoret ditt vil være i Hammerfest, samt mulighet for hjemmekontor. Stillingen er plassert i Hammerfest Energi-konsernets morselskap og rapporterer til stabssjef.


Stillingstype: 100 % fast stilling


Arbeidssted: Hammerfest


Søknadsfrist: 28. mai. Send søknad her.


For ytterligere informasjon og spørsmål om stillingen, kontakt gjerne stabssjef Bjørn Oluf Holmgren på telefon 913 70 001.


I kraftberedskapsforskriften er det strenge krav til å ha kontroll på hvem som har tilgang til kraftsensitiv informasjon og adgang til kritiske anlegg. Vi gjennomfører derfor bakgrunnssjekk av søkere som vi ønsker å gi et jobbtilbud til. Bakgrunnssjekken består blant annet av identitetssjekk, verifisering av arbeidsforhold og utdanning, samt åpent kildesøk.


HE_logo_rgb_pos.jpg

Hammerfest Energi har jobbet for å få lys i og mellom husene i Hammerfest og Hasvik siden 1891. Siden vår spede begynnelse har det å med å bygge lokalsamfunnet rundt oss vær en viktig del av hvem vi er. Har du hørt historien om at Hammerfest var første kommune i Nord-Europa med elektriske gatelys? Det var vi som sørget for at det ble lys og det er noe som fortsatt er viktig for oss. Vi er et konsern og har virksomhet innen nettdrift, kraftproduksjon, kraftsalg, fjernvarme og bredbånd/TV. Vi har 65 ansatte og hovedkontor i Hammerfest. Selskapet eies av Hammerfest- og Hasvik kommune.

Vil du jobbe med oss?

Hammerfest Energi er et konsern med rundt 65 ansatte. Vi har mange ulike kompetanseområder i konsernet, og vi er alltid på jakt etter dyktige personer som kan bidra til fortsatt utvikling i regionen. Akkurat nå har vi lyst ut flere spennende stillinger!