Lucerna søker deg som har kompetanse innen elkraft, og som ønsker å jobbe med prosjektledelse og planlegging av utbyggingsprosjekter og drift av nettet.


Stillingens hovedområde er planlegging og prosjektledelse i forbindelse med rehabilitering og nybygging i distribusjons- og fordelingsnettet. Stillingen vil kunne inngå i selskapets vaktordning med drift av selskapets nett etter avtale med driftsleder.Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:


  • Ingeniør innen elkraft/energiingeniør eller tilsvarende. Søkere med lang erfaring som energimontør og teknisk fagskole oppfordres spesielt til å søke!
  • Gode samarbeidsevner og erfaring med å arbeide systematisk og selvstendig.
  • Erfaring med innmåling/geomatikk er ønskelig.
  • Førerkort klasse B
  • Beherske norsk språk godt, god skriftlig fremstillingsevne

Vi kan tilby:


  • Du får anledning til å jobbe med spennende arbeidsoppgaver, i et selskap med et viktig samfunnsoppdrag
  • Et godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger med variert erfaring og bakgrunn
  • Konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid, fri parkering og tilgang til vaskehall, treningsmuligheter og kantine
  • Ordnede arbeidsforhold, gode pensjons- og forsikringsordninger med blant annet helårs privat reiseforsikring og behandlingsforsikring, og dekning av bredbånd hjemme

I kraftberedskapsforskriften er det strenge krav til å ha kontroll på hvem som har tilgang til kraftsensitiv informasjon og adgang til kritiske anlegg. Vi gjennomfører derfor bakgrunnssjekk av søkere som vi ønsker å gi et jobbtilbud til. Bakgrunnssjekken består blant annet av identitetssjekk, verifisering av arbeidsforhold og utdanning og åpent kildesøk.


montørleder inspiserer oppdragsutførelse

Om arbeidsgiveren:


Lucerna er ansvarlig for bygging, drift og vedlikehold av strømnettet i hele Hasvik kommune og mesteparten av Hammerfest kommune.

Vi er en del av Hammerfest Energi-konsernet som ble etablert så tidlig som i 1891. Den gang sørget vi for at Hammerfest ble første kommune i Nord-Europa med elektriske gatelys fra et offentlig eid kraftverk. Lucerna er i dag et rendyrket nettselskap som har ca. 1280 km med luftlinjer og landkabler og ca. 18 km med sjøkabler. Vi leverer om lag 800 GWh gjennom nettet vårt årlig og vi har over 8100 kunder i vårt forsyningsområde.


Det grønne skiftet med blant annet økt elektrifisering av industri og transport, i tillegg til økt behov for smarte og fleksible forbruksløsninger, fører til stadig økende aktivitet hos oss. Vi trenger derfor deg med interesse og engasjement!


Søknadsfrist:


Snarest


Søknad og CV sendes til jobbe@lucerna.no.Kontaktpersoner:


Robert Balteskard, Nettsjef, 980 78691
Thomas Øien, HR- og Kvalitetsleder, 907 38726

Vil du jobbe med oss?

Hammerfest Energi er et konsern med rundt 65 ansatte. Vi har mange ulike kompetanseområder i konsernet, og vi er alltid på jakt etter dyktige personer som kan bidra til fortsatt utvikling i regionen. Akkurat nå har vi lyst ut flere spennende stillinger!