Netflix i valgmenyen

Publisert av Hammerfest Energi

22.04.22, kl 09:20

Velg inn Netflix med TV-poengene dine


Nå kan du få tilgang til hele Netflix-universet med TV fra Telia. Ved å velge inn Netflix med TV-poengene dine kan du fråtse i prisbelønt originalinnhold, filmer, serier, anime, dokumentarer og mye mer. Se så mye du vil, når du vil.Slik får du Netflix via Telia TV


1. Velg inn tjenesten i valgmenyen


Før du kan se innhold via Netflix må du velge strømmetjenesten inn via valgmenyen. Valgmenyen får du tilgang til ved å logge inn her, eller ved å logge inn på Telia Play.


netflix-valgmeny-v3


Trenger du flere samtidige brukere?

Ved å velge inn Netflix i TV-abonnementet ditt hos Telia, får du to samtidige brukere hos Netflix. Ønsker du at flere kan strømme samtidig, kan du oppgradere abonnementet i Netflix-appen.

Da får du i stedet tilgang til Netflix Premium, som koster 50,- per måned og vil bli fakturert via Telia.
2. Registrer deg hos Netflix


Bruk registreringslenken du nå får, og følg veiledningen for å komme i gang med Netflix.netflix-1

Husk:


  • Om du har Netflix fra før og vil beholde seerhistorikk og profiler, må du bruke samme e-postadresse som du allerede har på Netflix når du registrerer deg.
  • Har du valgt ut Netflix og skal velge det inn igjen, må du registrere deg på nytt.3. Kos deg med Netflix


devices-7

Hele Netflix-universet finner du på Netflix sin app, som er tilgjengelig for smart-TV-er, spillkonsoller, smarttelefoner og nettbrett. Du kan også se Netflix i en nettleser på datamaskinen din.remote-netflix

Telia Box


Har du Telia box, er Netflix-appen forhåndsinstallert på TV-dekoderen og du har en egen knapp på fjernkontrollen som tar deg rett til Netflix-appen.
Ofte stilte spørsmål


Hva er Netflix?
Netflix er en strømmetjeneste som tilbyr en rekke prisbelønte serier, filmer, anime, dokumentarer og annet på tusenvis av Internett-tilkoblede enheter.

Du kan se så mye du vil, når du vil, og det helt uten reklame. Det finnes alltid noe nytt å oppdage, og nye serier og filmer legges til hver uke!

Hvor kan jeg se Netflix?
Har du Telia box er Netflix-appen forhåndsinstallert, og du har en egen knapp på fjernkontrollen som tar deg rett til Netflix.

Netflix fungerer også på datamaskiner, smarttelefoner (iOS og Android), nettbrett, strømmespillere og spillkonsoller.

Hvordan ser jeg Netflix på TV-en?
For å se på Netflix på en TV, trenger du en enhet med Netflix-appen. For eksempel Telia box. I tillegg er Netflix-appen mulig å laste ned på mange smart-TV-er, spillkonsoller, mottakere og Blu-ray-spillere. På TV-er som allerede har Netflix installert, finner du Netflix-appen i hovedmenyen eller på startskjermen.

Hva om jeg allerede har en Netflix-konto hos Netflix?
Når du følger instruksjonene i meldingen eller e-posten du får fra oss når du velger inn Netflix, vil kontoen knyttes til Telia umiddelbart. Du vil ikke bli kreditert for det du allerede har betalt til Netflix for inneværende fakturaperiode.

Hvilket Netflix-abonnement får jeg via Valgmenyen?
Du får Netflix Standard (ordinær pris 109,-) med to samtidige brukere og opptil 1080 p bildeoppløsning.

Dersom du ønsker opptil fire samtidige brukere og 4K oppløsning, kan du først velge inn Netflix i Valgmenyen hos oss, og deretter oppgradere til Netflix Premium i Netflix-appen, for 50,-/md. (faktureres via Telia).

Hva skjer hvis jeg velger ut Netflix? Beholder jeg brukerprofiler og seerhistorikk?
Det går helt fint – du beholder brukerprofiler og seerhistorikken fram til du velger det inn igjen.