Lucerna er en del av Hammerfest Energi-konsernet og er er ansvarlig for bygging, drift og vedlikehold av strømnettet i sitt område, med hovedkontor i Hammerfest. Nå søkes det etter prosjektingeniør til vår nyetablerte nettavdeling, som skal styrke oss i vårt viktige samfunnsoppdrag, og ikke minst spille en sentral rolle i vår jobb som tilrettelegger for det grønne skiftet. Nettavdelingen har ansvar for planlegging og utbygging i vårt kraftnett.

Vil du bli bedre kjent med oss, og konsernet vi er en del av? Les mer i denne artikkelen.


- Jeg kjenner på en stolthet med å jobbe her. (Trykk på link)

Vi har oppgaver innenfor store prosjekter, blant annet «Skaidi-Hammerfest» (54 kilometer lang 420 kV ledning mellom Skaidi og Hyggevatn i Hammerfest kommune). I tillegg vil vi ha en sentral rolle i nye prosjekter som inkluderer nytt havnekvartal i sentrum av Hammerfest og oppgradering av vårt regional- og distribusjonsnett.Kanskje har du den rette kompetansen og trigges av å utvikle deg selv og arbeidsplassen? Da tror vi du kan komplementere oss på en ypperlig måte.Skjerm Lucerna-01591.jpg

Foto: Nyvoll Film&FotoArbeidsoppgaver


 • Prosjektledelse av større og mindre prosjekter
 • Ansvar for planlegging og prosjektering, herunder nettanalyser og valg av gode tekniske løsninger
 • Delta i anbuds-/tilbudsprosesser
 • Følge opp kunder og samarbeidspartnere
 • Myndighetskontakt i forbindelse med utbyggingsprosjekter
 • Bidra aktivt i utvikling, og forbedring av arbeidsprosesser


Skjerm Lucerna-01705.jpg

Foto: Nyvoll Film&Foto


Din bakgrunn • Energimontør med teknisk fagskole elkraft eller Ingeniør innen elkraft, energi og miljø eller tilsvarende
 • Fordel om du har jobbet med kraftplanlegging, men ingen krav
 • Erfaring fra prosjektering

Er du nyutdannet så oppfordres du også til å søke.Hvem ser vi etter


 • Du fremstår tillitsvekkende og samvittighetsfull
 • Du jobber selvstendig, men også opptatt av teamarbeid og samarbeid
 • Løsningsorientert, og kundeorientert
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk, både muntlig og skriftlig

Stillingstype: 100 % fast stilling


Arbeidssted: Hammerfest


Søknadsfrist: 9. juni. Send søknad her.


Kreativ Industri AS bistår Lucerna med rekruttering. For spørsmål om prosess, ta kontakt med ansvarlig rekrutterer Knut-Arne Iversen på telefon 918 24 844. For spørsmål om stillingen, ta kontakt med nettsjef Robert Balteskard 980 78 691.


I kraftberedskapsforskriften er det strenge krav til å ha kontroll på hvem som har tilgang til kraftsensitiv informasjon og adgang til kritiske anlegg. Vi gjennomfører derfor bakgrunnssjekk avsøkere som vi ønsker å gi et jobbtilbud til. Bakgrunnssjekken består blant annet av identitetssjekk, verifisering av arbeidsforhold og utdanning, samt åpent kildesøk.


Lucerna_tekst_fargelogo_positiv.png


Lucerna er en del av Hammerfest-Energi konsernet og sammen har vi en historie som går hele veien tilbake til 1891. Siden vår spede begynnelse har det å med å bygge lokalsamfunnet rundt oss vær en viktig del av hvem vi er. Har du hørt historien om at Hammerfest var første kommune i Nord-Europa med elektriske gatelys? Det var vi som sørget for at det ble lys og det er noe som fortsatt er viktig for oss. Lys i og mellom husene. Lucerna er i seg selv et rendyrket nettselskap og vi er ansvarlige for ca.1280 km med luftlinjer og landkabler, samt ca.18 km sjøkabler. Vi er ansvarlig for bygging, drift og vedlikehold av strømnettet i hele Hasvik kommune og mesteparten av Hammerfest kommune.

Vil du jobbe med oss?

Hammerfest Energi er et konsern med rundt 65 ansatte. Vi har mange ulike kompetanseområder i konsernet, og vi er alltid på jakt etter dyktige personer som kan bidra til fortsatt utvikling i regionen. Akkurat nå har vi lyst ut flere spennende stillinger!