Hammerfest Energi


Prisendring Get Start fra 01.05.17

Våre tv-vaner er i endring. Nye seervaner, nye innholdsleverandører og ny teknologi gir helt nye muligheter enn tidligere. Gjennom høsten har Get forhandlet med de største norske og internasjonale innholdsleverandørene for å sikre deg som kunde det mest aktuelle og fremtidsrettede tilbudet. Resultatet er at vi nå kan tilby et vesentlig forbedret tv-tilbud med enda større valgfrihet.

 

 HVA ER NYTT?

Svært mange betaler i dag ekstra for tilgang til norsk og europeisk fotball og/eller film og serietjenester ved siden av sitt tv-abonnement. Nå gjør vi mye av dette innholdet tilgjengelig for alle ved å inkludere det som en del av tv-tilbudet fra Get og Hammerfest Energi. Tv-tilbudet er fleksibelt og du velger selv det innholdet som interesserer deg. Her er eksempler på nytt innhold som du kan velge blant:

• HBO Nordic – kan velges inn i tv-tilbudet uten ekstra kostnad. Eksklusivt hos Get! Verdi 89,- pr mnd
• Norsk toppfotball – inkl. Eliteserien og Obos-ligaen som tidligere kostet 329,-pr mnd
• Tippekampen fra Premier League hver lørdag kl 16:00 - Kun tilgjengelig hos Get
• Internasjonal sport – NHL, UFC, NFL og håndball fra EHF Champions League og Bundesliga
• FilmFavoritter – Over 200 populære filmtitler fritt tilgjengelig. Verdi fra kr 19,- til 39,- pr film
• Anerkjente britiske serier, dokumentarer og naturprogrammer. Verdi kr 49,- pr mnd

I tillegg lanserer vi også en ny strømmetjeneste som gjør det mulig å se hele tv-tilbudet i nettleseren på PC/Mac eller gjennom en app på AppleTV. Chromecast og AirPlay vil også støttes. Denne tjenesten er tilgjengelig fra april.

SUPERTILBUD PÅ BREDBÅND – FÅ 2 MÅNEDER GRATIS!
Alt det flott nye innholdet fra Get kan kreve mer bredbånd! Vi tilbyr nå nye bredbåndskunder 2 måneder gratis bredbånd. Velg mellom våre hastigheter som går helt opp til 250 mbit! Se mer på vår webside: http://bredband.hammerfestenergi.no/internett

Har du allerede bredbånd fra oss? Oppgrader ditt abonnement i dag, så spanderer vi prisøkningen på bredbåndet de første 2 månedene!

Ønsker du å bestille? Send SMS med «HEN bredbånd» til 26166, så kontakter vi deg!

Som et resultat av forhandlingene og det sterkt forbedrede tv-tilbudet, øker månedsprisen på tv fra Get og Hammerfest Energi med kr 50 per måned med virkning fra 1. mai 2017.

Forsiden