Hammerfest Energi


Hva koster egentlig strømmen?

Å velge kraftleverandør kan være forvirrende. Mange leverandører lokker deg med gode tilbud og dyktige selgere. Hvem skal du egentlig velge i denne strømjungelen som finnes?

 
Vi i Hammerfest Energi synes det er viktig at du forstår hva strømmen din koster. En gjennomsnittskunde hos Hammerfest Energi har et forbruk på ca. 18 000 kWh i året.
Med SpotKraft fra Hammerfest Energi betyr det at du betaler det vi kjøper strømmen for, pluss et påslag og fastbeløp som utgjør:

• Kroner 646,20 i året
• Kroner 53,85 i måneden
• Kroner 1,7 om dagen!


Flere eksempler:
Forbruk    Pris/år 
10 000 kWh   Kr 567,- 
15 000 kWh   Kr 616,50 
20 000 kWh   Kr 666,- 
25 000 kWh   Kr 715,50

* Alle priser er inkludert vårt påslag på 0,99 øre/kWh og vårt fastbeløp på kroner 39,- pr. mnd. i tillegg kommer nettleie fra Hammerfest Energi Nett.


Fakturering og betaling
Med strøm fra Hammerfest Energi får du kraft og nettleie på samme faktura, ingen forskuddbetaling og ingen bindingstid. Du betaler det samme som vi kjøper strømmen for + et påslag på 0,99 øre per kWh.

Samfunnsansvar
Som lokalleverandør er vi opptatte av å gi tilbake til samfunnet, samt være konkurransedyktig og attraktiv for deg som kunde. Vi er trygge på at vi kan tilby deg gode produkter til konkurransedyktig pris!

Vi sponser hvert år en rekke aktiviteter i Hammerfest, og er blant annet sponsor for Hammerfest Fotballklubb, Hif/Stein, Hammerfest Rideklubb, SørøyGlimt, Kvalsund IL, Skaidi Xtreme og HF Innebandy.


Bestill strøm fra Hammerfest Energi idag:

 

   GarantiKraft        Spotkraft


garantikraft_ikon        spotkraft_ikon

Forsiden